Burkānu salāti ar bietēm, kolrābjiem un lociņiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saknes sarīvē atsevišķi un salātu bļodā vidū ievieto baltos rīvētos kolrābjus, tiem gredzenveidīgi apkārt rīvētos burkānus un ārējā kārtā rīvētas sarkanās bietes. Visu pārlej ar citronu sulu, kurā iejaukts medus un nedaudz eļļas. Starp kārtām liek sīki sagrieztus zaļos lociņus.

 

Recepte no grāmatas: Dziednieciskais uzturs/Gaļina Šatalova. – Rīga: Jumava, 2005

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Burkāni - 200.g
  • Kolrābji - 200.g
  • Bietes - 200.g
  • Zaļie lociņi
  • Augu eļļa
  • Citronu sula
  • Medus