Ziedkāpostu un krabju salāti
Ziedkāpostu salauž pa rozetītēm, var arī smalkāk. Krabjus
sagriež (pēc katra gaumes - rupji vai smalki)
Šampinjonu cepurītes pārgriež 4 daļās. Sīpolu smalki sasmalcina.
Visam pievieno klāt majonēzi, kura sajaukta ar zaļumiem, ja vēlas
pikantāku, majonēzei uz doto daudzumu var pievienot 1 ēdamkaroti
kečupa.
Mūsmājās visiem ļoti garšo. Ļai garšo arī jums!
Sanāk pamatīga bļoda.
Recepti iesūtīja: Recepšu konkursa 10 gadi "Viči" māk, mūsu punčus lutināt!
dalībniece Sarmīte
Kleinarte
Sastāvdaļas
- Svaigs ziedkāposts - 1.gb
- Marinēti šampinjoni - 1/2 l.burciņa
- Krabju nujinas - 250.gr
- Sīpols - 1.gb
- Dillītes, lociņi.pēc sajūtām
- Majonēze - 250.gr