Garneļu salāti trīs minūtēs
Salātu lapas kārtojam lielā bļodā. Pa virsu izkaisam siera
gabaliņus ar visām olīvēm, sālītās garneles un gabaliņos sagrieztos
ābolus.
Sajaucam mērces sastāvdaļas - sinepes (var ņemt ar sēklām), citrona
sulu un eļļu. Tā kā garneles man bija sālītās, tad sāli nevajag,
bet ja vēlas - var pievienot medu.
Lai labi garšo : )
Sastāvdaļas
- Lobītas garneles - 300.gr
- Salātu lapu izlase - 1.iepakojums
- Apetina siera gabaliņi eļļā - 150.gr
- Āboli - 2.gab
- Sinepes - 1.tēj.kar.
- Eļļa - 2.ēd.kar.
- Medus - 1/2.ēd.kar.
- citrona sula no viena citrona