Garneļu salāti trīs minūtēs

FOTO: Inese Stuģe

Salātu lapas kārtojam lielā bļodā. Pa virsu izkaisam siera gabaliņus ar visām olīvēm, sālītās garneles un gabaliņos sagrieztos ābolus.
Sajaucam mērces sastāvdaļas - sinepes (var ņemt ar sēklām), citrona sulu un eļļu. Tā kā garneles man bija sālītās, tad sāli nevajag, bet ja vēlas - var pievienot medu.
     Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Lobītas garneles - 300.gr
  • Salātu lapu izlase - 1.iepakojums
  • Apetina siera gabaliņi eļļā - 150.gr
  • Āboli - 2.gab
  • Sinepes - 1.tēj.kar.
  • Eļļa - 2.ēd.kar.
  • Medus - 1/2.ēd.kar.
  • citrona sula no viena citrona