Zaļumu čatnijs ar kokosriekstiem
Gatavošanas laiks ~ 5 minūtes
Nepieciešami zaļumi - var izvēlēties tikai vienu veidu, piemēram, piparmētras vai kinzu, vai sajaukt visus pieejamos zaļumus. Kokosrieksta skaidiņas - kaltētas skaidiņas nelieciet, jo tās garšos kā skaidas.
Visas sastāvdaļas samaļ blenderī pēc iespējas viendabīgā masā. Pasniedz nekavējoties.
Recepte no grāmatas: Latvijas veģetārieša rokasgrāmata / Dita Lase. – Rīga: Jumava, 2010
Sastāvdaļas
- blīvi piepildīta glāze sasmalcinātu zaļumu
- Ūdens - 1.ēd.k.
- Cukurs - 1.ēd.k.
- Citrona sula - 1.ēd.k.
- svaigs zaļais čili pipars - 1.gab
- vai malti melnie pipari.pēc garšas
- svaigs rīvēts kokosrieksts - 2.ēd.k.