Kartupeļu piciņas

FOTO: Shutterstock.com

Kartupeļus nomizo un izvāra, līdz tie ir mīksti. Ar stampu vai kartupeļu spiedi samīcām viendabīgā masā. Kad kartupeļu masa ir atdzisusi, pievienojam garšvielas un olu. Tālāk noblanšējam tomātus, lai vieglāk nomizot, un sagriežam pavisam mazos gabaliņos (bez sēklām). Pievienojam pie kartupeļu masas.
Ar tējkarotes palīdzību veidojam nelielas piciņas, ko liekam uz cepešpannas. Cepam cepeškrāsnī 200 grādos 30 - 35 min. Sanāk ļoti sātīga uzkodiņa.

Lai labi garšo!

 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Miltaini kartupeļi - 1.kg.
  • Miltaini tomāti - 400.gr.
  • Baziliks.pēc patikas
  • Ķiploks - 2.daiviņas
  • Sāls, pipari - 1.tēj.kar.
  • Ola - 1.gab.
  • Milti - 100.gr.
  • Rīvēta parmezāna siera - 50 - 60.gr.
  • Cepamais pulveris - 1.tēj.kar.