Kartupeļu piciņas
Kartupeļus nomizo un izvāra, līdz tie ir mīksti. Ar stampu vai
kartupeļu spiedi samīcām viendabīgā masā. Kad kartupeļu masa ir
atdzisusi, pievienojam garšvielas un olu. Tālāk noblanšējam
tomātus, lai vieglāk nomizot, un sagriežam pavisam mazos gabaliņos
(bez sēklām). Pievienojam pie kartupeļu masas.
Ar tējkarotes palīdzību veidojam nelielas piciņas, ko liekam uz
cepešpannas. Cepam cepeškrāsnī 200 grādos 30 - 35 min. Sanāk ļoti
sātīga uzkodiņa.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
- Miltaini kartupeļi - 1.kg.
- Miltaini tomāti - 400.gr.
- Baziliks.pēc patikas
- Ķiploks - 2.daiviņas
- Sāls, pipari - 1.tēj.kar.
- Ola - 1.gab.
- Milti - 100.gr.
- Rīvēta parmezāna siera - 50 - 60.gr.
- Cepamais pulveris - 1.tēj.kar.