Sīpolu gredzeni

FOTO: Shutterstock.com

No olām, piena, miltiem un garšvielām pagatavo mīklu. Katliņā uzkarsē eļļu. Sīpolu gredzenus apviļā mīklā un liek katlā vārīties, līdz tie kļūst zeltaini. Gredzenus izņem ar sietiņu.

Ja vēlies, sīpolus var arī iemarinēt. Ņem 9% etiķi un ūdeni attiecībā 1:2 un pusstundu marinē.

 

Recepte no žurnāla Mūsmājas 2010/oktobris

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sīpoli - 5.gab
  • Olas - 1 - 2.gab
  • Milti - 1.glāze
  • piens (var aizstāt ar ūdeni, alu) - 1/2.glāze
  • Sāls.šķipsniņa
  • eļļa cepšanai apm. - 1/2.l