Sāļās bumbiņas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grauzdiņus kopā ar sagrieztiem spinātiem, biezpienu (iesaku Alpenrose 0.1%), majonēzi, skābo krējumu, ķiploku un garšvielām samaisa kārtīgi, līdz veidojas masa, pievieno sarīvētu sieru un veido bumbiņas. Pasniedz kā sāļo uzkodu uz irbulīšiem uzspraustu vai pilda sāļajos groziņos.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Siers(holandes, krievijas utt.) - 500.g
  • Spināti - 200.g
  • Baltmaizes grauzdiņi - 300.g
  • Ķiploka daiviņas - 3
  • Majonēze provansas - 4.ēd.kar
  • Skābs krējums - 4.ēd.kar
  • Krēmīgs biezpiens - 200.g
  • Garšvielas pēc gaumes un garšas