Pildīti kokteiļtomāti

FOTO: Inese Stuģe

Tomātus noskalo un pārgriež uz pusēm. Liek uz servējamā trauka. Baziliku un kaltētos tomātus sasmalcina, samaisa ar jogurtu un svaigo sieru. Pievieno sāli, piparus un saberztās mandeles. Svaigā siera pildījumu ar karoti liek uz tomātu pusītēm. Rotā ar bazilika lapām. Pasniedz pie dzērieniem.

Svaigā siera masu var ziest arī uz grauzdētām baltmaizes šķēlēm. Rotā ar bazilika lapiņām un tom ātu daiviņām.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Kokteiļtomātiņi - 30.g
  • Pildījumam:
  • svaigais siers vai malts biezpiens - 200.g
  • saišķītis bazilika
  • Jogurts bez garšvielām - 2.ēd.k.
  • Sāls - 1/4.tējk.
  • Melnie pipari.šķipsniņa
  • saberztas mandeles - 1.ēd.k.
  • saulē kaltētu tomātu konservs vai konservēta paprika - 50.g
  • Rotajumam:
  • mazas bazilika lapiņas