Jubilejas groziņi

FOTO: Inese Stuģe

Lai būtu interesantāk, tad katram pildījumam es nopirku atšķirīgus groziņus.
Sāksim ar anšovu groziņiem.



Liekam vārīties paipalu olas (vārošā ūdenī ar karoti ieliekam olas un vārām divas min.). Atdzisušas nomizojam un pārgriežam uz pusēm.
Ābolu sagriežam plānās šķēlēs, uzpilinām citrona sulu, lai nemelnē.
Anšovus nosusinām no liekās marinādes.
Tālāk ņemam četrus sāļos groziņus. Pildām ar sagatavotajiem produktiem. Rotājam ar dilli.


Nākamais būs ar vistas gaļu.



Vistas fileju sagriežam nelielos kubiņos, lai tie nebūtu lielāki par pašu groziņu. Liekam cepties uz pannas, pieberam kariju, vai garšvielas vistai. (nepārcep - sanāks sausa).
Kāta seleriju sagriežam nelielos gabaliņos.
Kaltēto tomātu nosusinām no liekās eļļas, sagriežam nedaudz sīkāk.
Tālāk ņemam četrus sāļos groziņus. No sākuma katrā groziņā iepilinām balzamiko glazūras augļu mērci. Tad liekam sasmalcinātus valriekstus, vistas gabaliņu, kāta seleriju, kaltēto tomātu. Visu noslēdzam ar "Spilvas" karija mērce ar ananāsiem. Rotā ar selerijas lapiņu.


Nu, ķeramies klāt siera groziņiem.



Sagriežam sieru nelielos gabaliņos.
Dateles pārgriežam uz pusēm, ja ir kauliņš, tad to izņemam.
Tālāk ņemam četrus sāļos groziņus, liekam dateles pusītes, pa virsu liekam sieru un olīvi.
             Lai labi garšo : )

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Mazie sāļie groziņi - 12.gab.
  • Baltijas anšovi marinēti - 4.gab.
  • Paipal olas - 2.gab.
  • Ābols - 2.plānas šķēlītes
  • *
  • Vistas fileja - 1.gab.
  • Valrieksts - 1.gab.
  • Kāta selerija - 1.kāts
  • Kaltēts tomāts - 1.gab.
  • Karija mērce "spilva".pēc patikas
  • Balzamiko glazūras mērce ar augļiem.pēc patikas
  • *
  • Kāds no zilajiem sieriem - 1.pabieza šķēle
  • Dateles - 2.gab.
  • Melnās olīvas bez kauliniem - 4.gab.