Tunča salāti avokado pusītē – gatavi piecās minūtēs!

„Šodien ķēros klāt avokado. Tie bija īstajā gatavības stadijā – ne par cietu, ne par mīkstu,” savā virtuves blogā lindasvirtuve.lv raksta tā autore.
Pagatavo tunča un avokado salātus!

FOTO: no personīgā arhīva

Pagatavo tunča un avokado salātus!

Piecās minūtēs tapa ēdiens no mājās pieejamajām izejvielām (tuncis ūdenī un kaperi vienmēr man glabājas krājumos) – lai gan pēc receptes izlasīšanas īstas pārliecības par iznākumu nebija, šajā gadījumā risks atmaksājās ar uzviju: tuncis un avokado ir lieliska kombinācija! 

 

Sastāvdaļas (2 porcijas):

  • 200g tuncis ūdenī (konservēts)
  • 5 ēdamk. mērces
  • 2 tējk. kaperu
  • 1/2 citrona
  • mērcei – sajauc 1 ēdamk.sinepju (es ņēmu pilngraudu) ar 4 ēdamk. majonēzes, piespiež nedaudz citronu sulas

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Atver tunča konservu kārbu un notecina lieko ūdeni. Pārgriež uz pusēm avokado, izņem kauliņu.
  2. Nedaudz mērces ieliek avokado kauliņa iedobē, tad pa virsu tam liek tunci. Pārlej atkal ar atlikušo mērci un pārber ar kaperiem. Pārsmidzina ar citronu sulu, pasniedz.

 

Avots: lindasvirtuve.lv

Saistītie raksti