Viltotais zaķis ar papriku
Sīpolu, ķiploku, papriku notīra, smalki sagriež, pievieno maltajai gaļai. Piekiek olas, garšvielas, kartupeļu cieti, labi samaisa.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem, veido 2 iegarenas formas -
ovālus kukulīšus, liek uz cepamās plāts. Katrā kukulītī ar naža
neaso galu iespiež caurumus - tad zaķīši cepoties neplaisā.
Cep vienu stundu zem folijas, tad to noņem un 20 minūtes apbrūnina.
Atdzisušus griež šķēlēs, pasniedz kā auksto uzkodu.
Lai labi garšo! :p
Sastāvdaļas
- Jaukta maltaa galja - 1.kg
- Olas - 2.gab.
- Siipoli - 2.gab.
- Kjiploks - 5.daiviņas
- Majoneeze - 2.ēdamk.
- Saldaa paprika - 1.gab.
- Kart.ciete - 2.ēdamk.
- Saals,pipari,galjas kopeejaa g-viela
- Gaļas kopējā garšviela