Želejas olas ar gaļu un zaļumiem
Skaistas olas ikvienam svētku galdam!
Pildījumam:
* vistas gaļa,
* zaļumi, kādus vien vēlas,
* paprika (zaļā, sarkanā, dzeltenā, oranžā),
* buljons un želatīns (uz 1 l buljona ņem 1 paciņu želatīna).
Sagriež zaļumus un buljonā vārīto vistu sīkos gabaliņos. Uzbriedina
želatīnu; kad tas uzbriedis, iejauc karstajā buljonā, lai izšķīst
un tad izkāš, lai nav klāt liekie krikumi...
Iepilda olu čaumalās sagriezto vistu ar zaļumiem un papriku un
uzlej buljonu ar želatīnu. Kad sastingst (padzisušu ieliek
ledusskapī), prātīgi nomizo, un oliņas gatavas
Iesūtījuši Valdis, Levisa Dūdeļi, Lieldienu fotorecepšu konkursa dalībnieki
Konkursu atbalsta IKEA mēbeļu veikals www.irideja.lv!
Sastāvdaļas
- Visatas gaļa
- Mazs pastinaks
- Paprika(sarkana, dzeltena)
- Buljona kubiņi
- Želatīns