Cepti nēģi. Vienkārša recepte!
Viss mājās gatavotais garšo daudz, daudz labāk, nekā pirktais. Arī nēģi. Izmēģini šo vienkāršo recepti!
1. Nēģus nomazgāju, nosusinu, apberu ar sāli un notīru;
2. Apcepu zeltaini brūnus, var pieliet nedaudz eļļiņu, lai
nepiedeg.
3. Uz maltām pupiņām vai parasto miežu kafiju uzleju vārošu ūdeni.
Kad kafijas dzēriens gatavs, pārleju pāri nēģiem, kas sakārtoti
dziļā pannā. Lieku cepeškrāsnī, lai karsējas.
Labu apetīti!!!
Iesūtījusi Vēsma Baķe, Lieldienu fotorecepšu konkursa dalībniece
Konkursu atbalsta IKEA mēbeļu veikals www.irideja.lv!
Sastāvdaļas
- Nēģi - 2.kg
- Sāls - 70.gr
- Ūdens - 1.litrs
- Malta kafija - 100.gr