Aknu salātiņi

Šos salātus var bagātīgi papildināt ar zaļumiem - dillēm, lociņiem u.c., kas pašiem vislabāk garšo.

Iesūtījusi Agita Gabrāne, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece. Piedalies konkursā arī tu - balvā dāvanu karte no zemo cenu līdera "Supernetto"!

Spēcinoši salāti! Autores foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Spēcinoši salāti! Autores foto.

Trauciņā pirmo kārtu izklāju ar majonēzi.

Tālāk lieku apceptas akniņas, apkaisu ar sāli un pipariem. Akniņas var arī novārīt,bet garšīgāk ir, kad tās apcep. Nākamajā kārtā lieku akniņas, tad majonēzi, nākamo kārtu apceptus sīpolus.

 Nākamajā kārtā pārberu dillītes un atkal majonezi(nedaudz).

Kā nākamā kārta seko izvārīti rīsi (secību kārtām var mainīt kā vēlās), atkal apceptas akniņas, sīpoli un majonēze.

Nobeigumā rotā ar dilēm un vārītām oliņām.

 

  

Iesūtījusi Agita Gabrāne, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā

zemo cenu līderis "Supernetto"!

 

Sastāvdaļas

  • Akniņas(cūku,vistu) - 400.g
  • Sīpoli - 2.gab
  • Rīsi.uz aci
  • Majonēze - 250.g
  • Dilles.neliela buntīte
  • Olas - 2.gab
  • Sāls, pipari.pēc garšas
  • Eļļa.apcepšanai