Aknu salātiņi
Šos salātus var bagātīgi papildināt ar zaļumiem - dillēm, lociņiem u.c., kas pašiem vislabāk garšo.
Iesūtījusi Agita Gabrāne, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece. Piedalies konkursā arī tu - balvā dāvanu karte no zemo cenu līdera "Supernetto"!
Trauciņā pirmo kārtu izklāju ar majonēzi.
Tālāk lieku apceptas akniņas, apkaisu ar sāli un pipariem. Akniņas
var arī novārīt,bet garšīgāk ir, kad tās apcep. Nākamajā kārtā
lieku akniņas, tad majonēzi, nākamo kārtu apceptus sīpolus.
Nākamajā kārtā pārberu dillītes un atkal
majonezi(nedaudz).
Kā nākamā kārta seko izvārīti rīsi (secību kārtām var mainīt kā
vēlās), atkal apceptas akniņas, sīpoli un majonēze.
Nobeigumā rotā ar dilēm un vārītām oliņām.
Iesūtījusi Agita Gabrāne, konkursa "Divlatu vakariņas" dalībniece
Konkursu atbalsta un dāvanu kartes uzvarētājiem dāvā
zemo cenu līderis "Supernetto"!
Sastāvdaļas
- Akniņas(cūku,vistu) - 400.g
- Sīpoli - 2.gab
- Rīsi.uz aci
- Majonēze - 250.g
- Dilles.neliela buntīte
- Olas - 2.gab
- Sāls, pipari.pēc garšas
- Eļļa.apcepšanai