Arbūza salāti ar fetas sieru

Īsti piemērots ēdiens vasaras dienai. Citreiz fetas siera vietā izmēģini mīkstu kazas sieru

Pārkaisi ar sīki sakapātām piparmētrām, pārslaki ar etiķi un eļļu. Foto: Imants Ķīkulis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pārkaisi ar sīki sakapātām piparmētrām, pārslaki ar etiķi un eļļu. Foto: Imants Ķīkulis

4 porcijas

Gatavošana 10 minūtes

 

Sastāvdaļa:

ap 800 g arbūza

200 g fetas siera

1 mazs saišķītis piparmētru

2 ēdk. balzametiķa

1 ēdk. maigas olīveļļas

Reklāma
Reklāma

svaigi malti pipari

 

Gatavošana: 

Sagriez arbūzu nelielās šķēlēs un kārto uz servējamā šķīvja. Virsū uzdrupini sieru. Pārkaisi ar sīki sakapātām piparmētrām, pārslaki ar etiķi un eļļu, uzkaisi piparus. Vislabāk pirms pasniegšanas pusstundu atdzesē ledusskapī. 

 

 Avots: Žurnāls 100 labi padomi 

 

Sastāvdaļas