Lasis ar gurķi un diļļu krēmu

Nākam talkā tām, kam svinību ēdienkarte vēl ir tukša, balta lapa. 

Viegli pagatavojama uzkoda. Foto: Imants Ķīkulis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viegli pagatavojama uzkoda. Foto: Imants Ķīkulis

Nepieciešams:

300 g plānās šķēlītēs sagriezta svaigi sālīta laša

2 salātu gurķi, sagriezti 3 cm garos stabiņos

2 ēdk. smalki sakapātu diļļu

80 g mīksta sviesta

2 tējk. vidēji asu sinepju

svaigi malti melnie pipari

 

Reklāma
Reklāma

Gatavo:

Dilles samaisi ar sviestu, sinepēm un pipariem. Katru laša šķēlīti apzied ar diļļu krēmu, vidū liec gurķa gabaliņu, saritini un saspraud ar kokteiļu iesmiņu. Pirms pasniegšanas atdzesē ledusskapī.

 

Recepte: žurnāls Labu Apetīti!

 

Sastāvdaļas