Gaļas rolādes gatavošana mājās svētku galdam

 

Gaļas ruletītes ir vērts izmēģināt pagatavot pašam! Tās ir lieliska uzkoda svētku galdam, kā arī brokastu maizēm.
Gaļas ruletēm pildījumi var būt dažādi, piemēram, ar omleti vai ar malto gaļu. Autores foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļas ruletēm pildījumi var būt dažādi, piemēram, ar omleti vai ar malto gaļu. Autores foto.

 

 

Sastāvdaļas:

Gabals cūkas pavēderes

2 olas pildījumam

Ķiploks

Sāls, pipari

Paprika

Zaļumi pēc izvēles

 

Kā pagatavot gaļas ruleti, rolādi.

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

1. Ņemu cūkas pavēderi, izgriežu tādu gabalu, lai varētu satīt rolādi. Šo gabalu izklapēju ar āmurīti, apberu ar sāli un pipariem - uzspiežu ķiploku.

2. Uzcepu omleti - ņemu divas olas + garšvielas, pievienoju smalki sagrieztu, krāsainu papriku, zaļumus (dilles, pētersīļus).

3. Omleti lieku uz gaļas, sarullēju un satinu rolādi ar striķīti .

4. Rolādi apcepu uz pannas un lieku vārīties iepriekš sagatavotā buljonā - ūdens ar garšvielām un dažnedažādiem zaļumiem - burkāni, sīpoli, selerijas sakne, ķiploks u.t.t. Izvāru gatavu un lieku uz nakti zem sloga nospiesties. Gatavs!

 

Citai rolādei pildījumā var likt maltu gaļu (sagatavotu kā kotlešu masu) + četrās daļās sagrieztu vārītu oliņu.

Ai, man vieglāk pagatavot nekā aprakstīt.

Lai izdodas !

 

Iesūtījusi: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas