Šampinjonu uzkodas

Šampinjonu cepurītes ar maizes pildījumu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas:

200 g šampinjonu

1/2 glāzes rīvmaizes,

2 ķiploka daiviņas,

4 ēdamkarotes sviesta,

sāls,

malti melnie pipari

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma

Šampinjoniem atdala kātiņus un sasmalcina. Pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta, apcep sasmalcinātus ķiplokus un sēņu kātiņus, tad pievieno rīvmaizi un, nepārtraukti maisot, cep, līdz maize uzbriest. Pēc tam pieber sāli un piparus.

Šampinjonus apziež ar sviestu un piepilda ar maizes pildījumu.

Šampinjonus liek uz pannas un cep 20 minūtes 200 °C temperatūrā cepeškrāsnī.

 

Recepte no Zvaigzne ABC izdotās Lolitas Šelvahas grāmatas "Ēdieni Latvijā"

 

Sastāvdaļas