Vistas gaļas salāti vieglām vakariņām
Gatavošana:
1. Vistu ieliek verdošā ūdenī un vāra, līdz gaļa viegli atdalās no kauliem, apmēram 30 minūtes. Gaļu saplucina sīkās strēmelītēs.
2. Paprikas pākstis noskalo, iztīra sēklas un mīkstumu sakapā.
3. Vistas gaļai pievieno majonēzi, paprikas gabaliņus un dilles. Pieber sāli un piparus pēc garšas.
Var darīt arī tā:
Ņem 1 kg redīsu, apgriež galiņus, noskalo. Redīsus sarīvē, nospiež lieko šķidrumu. Rīvētos redīsus samaisa ar 400 g vārītas, sīkās strēmelēs saplucinātas vistas gaļas. Pievieno majonēzi un sierāboliņu, pieber sāli un svaigi maltus melnos piparus. Rūpīgi samaisa.
Avots: "Gruzīnu virtuve. 90 receptes". R.: Jāņa Rozes apgāds
Sastāvdaļas
- Vista - 1.kg
- sarkanās paprikas pāksts - 1.gb
- zaļās paprikas pāksts - 1.gb
- Majonēze - 300 .g
- Svaigas dilles
- Sāls un pipari