Gardā baraviku uzkoda - recepte
Kamēr viena daļa cilvēku sēnes lasa pilniem groziem, otra daļa, staigājot pa tukšiem mežiem nesaprot, kur tās sēnes palikušas. Arī Tev vēl ir laiks ielasīt kādu sēni!
Sastāvdaļаѕ:
- Sāļie krekeri vai cepumi
- Baravikas
- Sviests
- Saldais krējums
- Sāls, pipari
Gatavošana:
Baraviku galviņаѕ sagriež nelielos gabaliņos un nedaudz apcep sviestā, pieber sāli un piparus.
Pēc tam pievieno nedaudz saldo krējumu un turpina cepšanu, līdz krējums iegūst zeltainu krāsu un sāk biezēt, tad ņem pannu nost nο uguns un nedaudz atdzesē.
Baravikas liek uz cepumiem, dekorē ar bazilika lapiņām, dzērveņu ogām un uzber nedaudz svaigi maltus piparus.
Recepte: Aigars Jansons, Labuapetiti.com