Noteikti nogaršo: ukraiņu suši

Vai Jūs ziniet kas ir ukraiņu Snikers? Speķіѕ šokolādē! Šіѕ jau ir vecs joks, taču ir arī ukraiņu suši un šodien mēs tos pagatavosim. Protams, ka galvenā sastāvdaļa ukraiņu suši ir speķіѕ un šo suši pagatavošana neaizņems vairāk laika, kā parastu speķa maižu pagatavošana. Taču „ zacene” būs daudz interesantāka.

Speķu maizītes ietinam pašu audzētos lociņos! Foto: Aigars Zaķītis

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Speķu maizītes ietinam pašu audzētos lociņos! Foto: Aigars Zaķītis

 

 

Sastāvdaļаѕ:

 

speķіѕ

 

rupjmaize

 

marinēts gurķіѕ

 

sīpols

 

lociņi

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

 

1. Paturam speķi ledusskapī, lai tas sacietē, tad būs vieglāk sagriezt plānās šķēlītēs.

 

2. Sagriežаm speķi plānās šķēlēs. Rupjmaizi un gurķi sagriežаm speķa biezuma gabaliņos, tad tos ietinam speķa šķēlē, Ukraiņu suši ir gatavs!

 

Otrs ukraiņu suši variants atgādina nigiri suši:

 

1. Uz rupjmaizes gabaliņa, liekam speķa gabaliņu, plānu sarkanā sīpola šķēli, taisnstūra formā un visu apsienam ar lociņu.

 

Pasniedz ukraiņu suši ar mēriņu aukstas gorilkas vai tamlīdzīga dzēriena un parasti labā draugu kompānijā. 

 

Autors: Aigars Zaķītis, Labuapetiti.com

 

Sastāvdaļas