Vistas filejas salāti ar kaltētām dzērvenēm un seleriju
Šie salāti ir pavisam vienkārši un ātri pagatavojami, īpaši piemēroti dienām, kad tevi ir saķēris lielais pavasara slinkums un negribās gatavot neko sarežģītu. Izmēģini!
Sastāvdaļas:
- Vistas fileja - 1 gab.
- Selerijas kāti - 3 gab.
- Saldskābs ābols - 1 gab.
- Dažas ķīnas kāpostu lapas
- Kaltētas dzērvenes - 50 g
Mērcei:
- Bezpiedevu jogurts - 250 g
- Citrona sula
- Šķidrs medus -2 tējk.
- Magoņu sēkliņas - 1 ēd.k.
Gatavošana:
- Izvāra vistas fileju.
- Atdzisušo vistas fileju sagriež kubiņos.
- Noskalo un nosusina dzērvenes.
- Ķīnas kāposta lapas sagriež četrās lielākās daļās.
- Gatavo mērci - bļodiņā sajauc visas mērces sastāvdaļas.
- Visas salātu sastāvdaļas liek traukā, sajauc un pārlej ar mērci.
Lai labi garšo!
Recepte: Agita Gabrāne