Svaigie salāti no gurķa un dažādiem zaļumiem

Dārzā viss jau zaļo un kuplo - sīpollociņi, dilles un gurķīši. Tāpēc vasara ir īstais laiks, kad var pagatavot veselīgos, daudzveidīgos zaļos salātus!

Šos salātus var pasniegt kā piedevu gaļas ēdieniem vai ēst arī vienkārši tāpat!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šos salātus var pasniegt kā piedevu gaļas ēdieniem vai ēst arī vienkārši tāpat!

Sastāvdaļas:

  • bunte sīpolloku
  • 3 olas
  • 0,5 l zaļo zirnīšu
  • 1 garais gurķis
  • skābais krējums
  • nedaudz sāls

Gatavošana:

  • Lociņos nomazgā un smalki sagriež.
  • Olas novāra, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves.
  • Gurķi nomizo un sagriež.
  • Visas sastāvdaļas sajauc kopā, pievieno zaļos zirnīšus, sāli un skābo krējumu.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas