Mājās gatavota pastēte

Vai tu joprojām nespēj iedomāties, kā gan mājās pats var pagatavot pastēti? Palūko šo recepti!

Nemaz tik sarežģīti, taču fantastiski garšīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nemaz tik sarežģīti, taču fantastiski garšīgi!

Sastāvdaļas:

  1. cūku aknas
  2. cauraugusi gaļa
  3. ķiploki, sāls, pipari

Gatavošana:

1.versija

  • Aknas sagriež nelielos gabaliņos - pannā cep gatavas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  • Karstas aknas vairākas reizes izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot ķiploku.
  • Svaigo gaļu izvāra garšvielās mīkstu un izmaļ caur gaļas mašīnu.
  • Gaļu un aknas savieno kopā, tiem pievieno buljonu, kurā vārījās gaļa.
  • Visu samaisa, izgaršo. 
  • Pastēti lej bļodiņās un atdzisušu liek ledusskapī, lai sastingst.

2.versija (bez gaļas)

Reklāma
Reklāma
  • Apceptas aknas sablenderē, pievieno sviestu un saldo krējumu.
  • Masai pievieno garšvielas, to izmaisa.
  • Pastēti lej bļodiņās un liek ledusskapī sastingt.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas