Mājās gatavota pastēte
Vai tu joprojām nespēj iedomāties, kā gan mājās pats var pagatavot pastēti? Palūko šo recepti!
Sastāvdaļas:
- cūku aknas
- cauraugusi gaļa
- ķiploki, sāls, pipari
Gatavošana:
1.versija
- Aknas sagriež nelielos gabaliņos - pannā cep gatavas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
- Karstas aknas vairākas reizes izmaļ gaļas mašīnā, klāt piemaļot ķiploku.
- Svaigo gaļu izvāra garšvielās mīkstu un izmaļ caur gaļas mašīnu.
- Gaļu un aknas savieno kopā, tiem pievieno buljonu, kurā vārījās gaļa.
- Visu samaisa, izgaršo.
- Pastēti lej bļodiņās un atdzisušu liek ledusskapī, lai sastingst.
2.versija (bez gaļas)
- Apceptas aknas sablenderē, pievieno sviestu un saldo krējumu.
- Masai pievieno garšvielas, to izmaisa.
- Pastēti lej bļodiņās un liek ledusskapī sastingt.
Recepte: Agita Gabrāne