Cūkgaļas mēle želejā - sātīgs sāļais našķis

Kas nu kuram tīk labāk - sāļš vai salds našķis, to nu izlems pats. Šī recepte būs vairāk piemērota sāļo našķu cienītājiem!

Našķējies uz nebēdu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Našķējies uz nebēdu!

Sastāvdaļas:

  1. cūkgaļas mēle
  2. buljons
  3. želatīns
  4. dārzeņi dekorēšanai
  5. sāls, pipari un zaļumi

 

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Cūkgaļas mēli izvāra mīkstu un tai noņem miziņu.
  • To sagriež plānās šķēlītēs un kārto veidnītēs, kurām apakšā ir rotājums - izvārīta, izgriezta burkāna šķēlīte un pētersīļa lapiņa.
  • Izvāra buljonu, tam pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
  • Buljonu pārlej sakārtotajai mēlītei un liek ledusskapī sastingt.
  • Kad mēlīte sastingusi, to kārto uz šķīvja un dekorē ar zaļumiem.

Recepte: Agita Gabrāne