Siltie vistas filejas un kāpostu salāti

Veselīgas vakariņas brīvā dabā. Vēl labāk - vēlās veselīgās vakariņas burvīgā saulrietā ar tasi piparmētru tējas. Vai iekārdināju?

Jo labāk ir tad, ja dārzeņi ir pašmāju audzēti - gardi bez gala!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jo labāk ir tad, ja dārzeņi ir pašmāju audzēti - gardi bez gala!

Sastāvdaļas:

  • 2 vistas filejas
  • 3 svaigie gurķi
  • 2 sulīgi tomāti
  • 1/2 kāpostgalvas
  • sojas mērce
  • kaltēta dažādu krāsu paprikas garšviela
  • nedaudz piparu
  • eļļa fileju cepšanai + olīveļļa salātu pārliešanai

Gatavošana:

  • Nomazgātās vistas filejas sagriež smalkās strēmelītēs un liek cepties.
  • Salātu bļodā sarīvē pusi kāpostgalvas.
  • Klāt sagriež gurķus (kuri iegriezti četrās daļās).
  • Bļodā mazās daiviņās sagriež arī nomazgātos tomātus. 
  • Vistas filejai klāt pievieno paprikas garšvielu, nedaudz piparus, kā arī sojas mērci.
  • Visu kopā apcep un pasautē.
  • Salātiem bļodā pievieno olīveļļu, sāli un tos izmaisa.
  • Tad tiem pievieno gatavo vistu.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas