Siltie vistas filejas un kāpostu salāti
Veselīgas vakariņas brīvā dabā. Vēl labāk - vēlās veselīgās vakariņas burvīgā saulrietā ar tasi piparmētru tējas. Vai iekārdināju?
Sastāvdaļas:
- 2 vistas filejas
- 3 svaigie gurķi
- 2 sulīgi tomāti
- 1/2 kāpostgalvas
- sojas mērce
- kaltēta dažādu krāsu paprikas garšviela
- nedaudz piparu
- eļļa fileju cepšanai + olīveļļa salātu pārliešanai
Gatavošana:
- Nomazgātās vistas filejas sagriež smalkās strēmelītēs un liek cepties.
- Salātu bļodā sarīvē pusi kāpostgalvas.
- Klāt sagriež gurķus (kuri iegriezti četrās daļās).
- Bļodā mazās daiviņās sagriež arī nomazgātos tomātus.
- Vistas filejai klāt pievieno paprikas garšvielu, nedaudz piparus, kā arī sojas mērci.
- Visu kopā apcep un pasautē.
- Salātiem bļodā pievieno olīveļļu, sāli un tos izmaisa.
- Tad tiem pievieno gatavo vistu.