Kabaču rullīši ar sieru un zaļumiem
Laba ideja, kā pasniegt kabačus. Garšoss arī tiem, kuri kabačus parasti neizvēlas.
Vajadzēs:
- 3 nelielus kabačus
- 3 burkānus
- 2 sīpolus
- 4 daiviņas ķiploka
- 500 g maltās gaļas
- 3 ēdamkarotes tomātu pastas
- 200 g siera
- pētersīļu zaļumus
- sāli
- piparus
- eļļu cepšanai
Pagatavošana
- Kabačus gareniski sagriež pus centimetru biezās šķēlēs. Katru šķēli apcep eļļā no abām pusēm.
- Sīpolus smalki sagriež un eļļā apcep, pievieno malto gaļu un apcep, tad pievieno sarīvētos burkānus, cep līdz gatavi.
- Masai pievieno tomātu pastu, izspiestu ķiploku, sāli, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un piparus.
- Masu liek uz kabača škēlītēm, satin rullītī.
- Rullīšus liek cepamtraukā citu pie cita, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep 200 grādos cepeškrāsnī, līdz siers kļuvis zeltains.