Trīs vienkāršu salātu RECEPTES ar vārītām olām
Lage Ko galvenā konditore Nadežda Lukjančuka atklāj lieliskas receptes, kurās var pielietot pāri palikušās olas.
Siera-ābolu salāti: sagriež 2 ābolus, kam pievieno sarīvētu sieru un 3-4 olas. Pievieno majonēzi un garšvielas pēc vajadzības – sāls, melnie pipari u.c. (paredzēts 2 personām).
Krabju nūjiņu salāti: 1/2 paciņa krabju nūjiņas
tiek sagrieztas, kam pievieno kukurūzu (aptuveni 1 bundžiņa), 2-3
tomātus, sarīvētu sieru. Klāt pieliek sasmalcinātas 2-3 olas, kā
arī sāli un majonēzi (paredzēts 2 personām).
Avokado-garneļu salāti: viens avokado tiek
nomizots un sagriezts gabaliņos, notīrītas olas (2-3) un
sasmalcinātas gabaliņos, pievieno sarīvētu sieru. Atlaidinātas
garneles pievieno avokado, siera masai. Pievieno klāt majonēzi
(paredzēts 2 personām). Ja ir vēlēšanās, var pasniegt uz franču
maizes. Tad jau tā kalpo kā uzkoda.