Trīs vienkāršu salātu RECEPTES ar vārītām olām

Lage Ko galvenā konditore Nadežda Lukjančuka atklāj lieliskas receptes, kurās var pielietot pāri palikušās olas.

Olas var pievieno teju visiem salātiem.

FOTO: Shutterstock.com

Olas var pievieno teju visiem salātiem.

Siera-ābolu salāti: sagriež 2 ābolus, kam pievieno sarīvētu sieru un 3-4 olas. Pievieno majonēzi un garšvielas pēc vajadzības – sāls, melnie pipari u.c. (paredzēts 2 personām). 


Krabju nūjiņu salāti: 1/2 paciņa krabju nūjiņas tiek sagrieztas, kam pievieno kukurūzu (aptuveni 1 bundžiņa), 2-3 tomātus, sarīvētu sieru. Klāt pieliek sasmalcinātas 2-3 olas, kā arī sāli un majonēzi (paredzēts 2 personām).


Avokado-garneļu salāti: viens avokado tiek nomizots un sagriezts gabaliņos, notīrītas olas (2-3) un sasmalcinātas gabaliņos, pievieno sarīvētu sieru. Atlaidinātas garneles pievieno avokado, siera masai. Pievieno klāt majonēzi (paredzēts 2 personām). Ja ir vēlēšanās, var pasniegt uz franču maizes. Tad jau tā kalpo kā uzkoda.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas