Laša rullīši ar olu un sieru
Lieliska recepte! Noderēs gan brokastīm, gan uzkodām, gan arī ātrajām vakariņām.
Divām porcijām:
- 1 lavašs
- 4 šķēles svaiga laša
- 1 ola
- siers TRIKATA Emmental Light
- 150g konservēti turku zirņi
- 1 ķiploka daiviņa
- 2 ēdamk. svaiga citrona sula
- 2 ēdamk. olīveļļas
- ½ tējk. tahini pasta (ja pieejama)
- sāls, pipari
- spināti vai citi salāti
Pagatavošana:
- Gatavo humusu. Blenderī sakul turku zirņus ar ķiploku, citrona sulu, eļļu, tahini pastu un garšvielām.
- Uz pannas no abām pusēm apcep olu, atdzesē.
- Izklāj lavašu, pārgriez uz pusēm un noklāj ar turku zirņu humusu.
- Pa virsu kārto spinātus, lasi, olu un sieru.
- Pildīto lavašu satin rullītī un ļauj ievilkties vismaz pusstundu pirms ēšanas.
Recepšu autores: Monika un Justīne, bloga Divi10.com autores
Foto: Divi10.com