Grilētas kukurūzas vālītes
Krāsnī pagatavotas kukurūzas vālītes ar brīnišķīgu garšvielu sviestu ar Kajēnas pipariem, laimu un čili. Vālītes tiek ātri apceptas uz grila pannas vai grila, lai iegūtu patīkamu, kraukšķīgu virsmu.
4 porcijas
Laiks: 40 minūtes
2 tējk. Santa Maria Kajēnas pipari
1 tējk. Santa Maria Čili pulveris
1 tējk. Santa Maria BIO malta paprika
100 g nesālīts sviests, mīkstināts
1 gab. laims, sarīvēta miziņa
2 ēd.k. laima sula
4 gab. kukurūzas vālīte
1. Samaisiet bļodā pusi no sviesta ar garšvielām, sarīvētu laima
miziņu un laima sulu. Ierīvējiet katru kukurūzas vālīti ar
sviesta maisījumu un ietiniet alumīnija folijā.
2. Cepiet alumīnija iepakojumus pie 180 °C 30 minūtes.
3. Izņemiet vālītes no krāsns un pārklājiet ar atlikušo sviesta maisījumu.
4. Grilējiet vālītes, līdz tās ir zeltaini brūnas, grila pannā vai uz grila.