Pildītas olas ar lasi un zaļumiem

Pildītas olas ir viena no tām uzkodām, ko pagatavot ir pavisam vienkārši.

Smalks cienasts.

FOTO: Shutterstock.com

Smalks cienasts.

Vajadzēs:

  • 10 olas
  • 100 gramus svaiga laša
  • dažas ēdamkarotes majonēzes
  • garšvielas pēc vajadzības un vēlmēm
  • zaļumus
  • citrona sulu

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

Cieti novārītas olas uzmanīgi noloba, lai nesabojātu baltumus. Kad ola nolobīta, to uzmanīgi pārgriež uz pusēm, dzeltenumu liek atsevišķā traukā. Dzeltenumam pievieno majonēzi, garšvielas un samaisa viendabīgā masā. Kad masa gatava, pilda olu baltumos, kārto šķīvjos, pa virsu liek laša šķēlītes, ko var viegli apslacīt ar citrona sulu, rotā ar zaļumiem. 

Saistītie raksti