Kazas siera salāti ar pistācijām, zemenēm un koriandru
Gardi salāti!
4 porcijām vajadzēs:
Rukolu 80 gr
Spinātus baby 80 gr
Kazas sieru busche 240 gr
Pistācijas 120 gr
Zemenes svaigas 120 gr
Korejas burkānus 280 gr
Svaigās koriandra sēklas 20 gr
Čili
Rapšu eļļa
No kazas siera izrulē bumbas un tad pannē drupinatās grauzdētās
pistācijās.
Kad tās gatavas, liek traukā kopā ar rukolu, spinātiem, svaigām zemenēm, gareniskās plānās šķēlītēs sagrieztiem Korejas burkāniem. Koriandra sēklas samīca ar čili. Atsevišķi uzsilda rapšu eļļu. Tad visas sastāvdaļas ieliek bļodā un pārlej ar karstu eļļu un samīca tad pievieno sāli cukuru un piparus pēc garšas.
Salātus pēc vajadzības pārlej ar cidoniju mērci, ko gatavo
šādi:
Ņem cidoniju sukādes 200 gr, ko vāra kopā ar 690 gr ūdens. Vāra,
kamēr sukādes kļūst mīkstas.
Recepti piedāvā restorānu Hercogs šefpavārs Nauris Nummurs.
Ieskaties: www.hercogi.lv