Garšaugu mocarella
Ātrā uzkoda top 10 minūtēs, sagatavošanās laiks stundas. Porcija 4 personām.
Nepieciešams
- 2 bifeļpiena mocarellas;
- 2 ķiploka daivas, sagrieztas plānās šķēlītēs;
- 1 rozmarīna zariņš;
- 5 bazilika lapiņas;
- 5 pētersīļa lapiņas;
- 1 apelsīna miza, smalki sarīvēta;
- 1 apelsīna sula;
- 60 ml Rimi Extra Virgin olīveļļas;
- 1 tējk. kūpinātas sāls;
- 1 tējk. svaigi maltu melno piparu.
Pagatavošana
Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un
aizvāko. Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. Liec
ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena
– pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.