Garšaugu mocarella

Ātrā uzkoda top 10 minūtēs, sagatavošanās laiks  stundas. Porcija 4 personām. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Nepieciešams

  • 2 bifeļpiena mocarellas;
  • 2 ķiploka daivas, sagrieztas plānās šķēlītēs;
  • 1 rozmarīna zariņš; 
  • 5 bazilika lapiņas; 
  • 5 pētersīļa lapiņas;
  • 1 apelsīna miza, smalki sarīvēta;
  • 1 apelsīna sula;
  • 60 ml Rimi Extra Virgin olīveļļas;
  • 1 tējk. kūpinātas sāls; 
  • 1 tējk. svaigi maltu melno piparu.



Pagatavošana
Stikla burkā vai traukā liec visas sastāvdaļas, samaisi un aizvāko. Apgriez burku kājām gaisā un atpakaļ. Liec ledusskapī uz 12–24 stundām; pasniedz kā uzkodu vai cita ēdiena – pastas, salātu, brusketas u. c. – papildinājumu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas