Halloumi siers uz iesma

Viegli pagatavojama recepte, lai Līgo svētkos palutinātu gan sevi, gan ciemos sanākušos jāņabērnus. Recepti piedāvā pavārs Normunds Baranovskis.
Gards un maigs!

FOTO: Publicitātes foto

Gards un maigs!

Nepieciešams

  • 200 g halloumi siera
  • 1/2 tējk. eļļas
  • 2 ēdamk. saldās barbekjū mērces
  • 2 šķēles olīvu maizes Mani gardumi
  • 2 saujas salātu pēc izvēles
  • 1–2 redīsi
  • 1 laims
  • Asākai garšai – sriračas majonēze ICA

 

Pagatavošana

Reklāma
Reklāma

Sagriez halloumi sieru mazākos gabaliņos un saspraud uz iesmiem. Nosusini sieru un ierīvē ar eļļu. Apcep no visām pusēm uz grila restēm. Kad siers apcepies, apsmērē to ar barbekjū mērci, izmantojot otu, un ļauj karamelizēties.

Apgrilē maizes šķēles un pasniedz tās kopā ar lapu salātiem, redīsiem un grilēto sieru. Pēc vēlēšanās visu pārlej ar svaigu laima sulu un sriračas majonēzi.

Saistītie raksti