Krāsainie biešu čipsi – prieks acīm un vēderam

Ja vēl nav ēsti biešu čipsi, te pavisam viegla recepte, kā tos pagatavot. Bērni būs priecīgi par kārumu, bet vecākiem sirds mierīga, ka našķis ir uzturvielām bagāts un satur tik vien sāls, cik pašu uzkaisīts.
Viegli pagatavojama uzkoda ar pievienoto vērtību.

FOTO: Publicitātes foto

Viegli pagatavojama uzkoda ar pievienoto vērtību.

Sastāvdaļas:

  • 3–4 Mazpulcēnu krāsainās bietes
  • Jūras sāls
  • Olīveļļa

 

Pagatavošana:

  1. Bietes nemizo, tikai nomazgā un sagriež ļoti plānās šķēlītēs.
  2. Cepamo pannu ar otiņu iesmērē ar pavisam nedaudz olīveļļas. Uz tās izkārto sagrieztās biešu šķēlītes.
  3. Visu liek līdz 200 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
  4. Izņem no krāsns un pārkaisa ar jūras sāli.
  5. Nenoņemot no cepamās pannas, atdzesē.
     
Reklāma
Reklāma

 

Zināšanai

Biedrības “Latvijas Mazpulki” bērnu un jauniešu izaudzēto ražu – krāsainās bietes iespējams iegādāties “Maxima” veikalos visā Latvijā. Visi  pārdošanā iegūtie līdzekļi nonāks pie jaunajiem uzņēmējiem. 

Saistītie raksti