Izmēģinām "Dimdiņu" grildārzeņus! Grilēto salātu recepte dārza svētkiem
Saldais kartupelis, paprika, cukīni, burkāni – dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi” piedāvā viegli iemarinētu dārzeņu maisījumu. Mēs to uzgrilējām un pagatavojām salātus dārza svētkiem. Lūk, recepte!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Grila dārzeņu salāti būs lieliska piedeva gaļai, zivij vai arī baudīšanai viekāši tāpat.
2 personām
Gatavošanas laiks: 25 minūtes
Sastāvdaļas:
- 1 pac. grildārzeņi “Dimdiņi”
- 200 g ķirštomātu
- 1 burattas vai mocarellas siers
- 1 ēdamk. grauzdētu sīpolu
- 1 ēdamk. zaļumu pesto
- 1 ēdamk. olīveļļas
Gatavošana:
- Karsē grilu un cep grila dārzeņus. Tāpat uz grila restēm apcep ķirštomātus. Pirmie izcepsies paprikas un cukini gabaliņi. Tad tomātiņi, beidzamie burkāni un batātes.
- Kad visi dārzeņi apcepti, tos sagriež mazākos gabalos, sajauc ar pesto un olīveļļu, pievieno nedaudz citrona sulas skābumam.
- Pārber ar grauzdētiem sīpoliem un pasniedzot pārplucina burattas vai mocarellas sieru.
Rakstu sēriju “Vasara uz šķīvja” atbalsta dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi”.
