Izmēģinām "Dimdiņu" grildārzeņus! Grilēto salātu recepte dārza svētkiem

Saldais kartupelis, paprika, cukīni, burkāni – dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi” piedāvā viegli iemarinētu dārzeņu maisījumu. Mēs to uzgrilējām un pagatavojām salātus dārza svētkiem. Lūk, recepte!
Grila dārzeņu salāti būs lieliska piedeva gaļai, zivij vai arī baudīšanai viekāši tāpat.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grila dārzeņu salāti būs lieliska piedeva gaļai, zivij vai arī baudīšanai viekāši tāpat.

2 personām
Gatavošanas laiks: 25 minūtes

 

Sastāvdaļas:

  • 1 pac. grildārzeņi “Dimdiņi”
  • 200 g ķirštomātu 
  • 1 burattas vai mocarellas siers
  • 1 ēdamk. grauzdētu sīpolu
  • 1 ēdamk. zaļumu pesto
  • 1 ēdamk. olīveļļas

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Karsē grilu un cep grila dārzeņus. Tāpat uz grila restēm apcep ķirštomātus. Pirmie izcepsies paprikas un cukini gabaliņi. Tad tomātiņi, beidzamie burkāni un batātes.
  2. Kad visi dārzeņi apcepti, tos sagriež mazākos gabalos, sajauc ar pesto un olīveļļu, pievieno nedaudz citrona sulas skābumam. 
  3. Pārber ar grauzdētiem sīpoliem un pasniedzot pārplucina burattas vai mocarellas sieru.

 

Rakstu sēriju “Vasara uz šķīvja” atbalsta dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi”

Saistītie raksti