Recepte dārza svētkiem vai Līgo galdam: biešu un skābēto kāpostu salāti

Vēl viena recepte Līgo ēdienkartes papildināšanai!
Vārītas bietes ar skābētiem kāpostiem sader patiesi lieliski!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vārītas bietes ar skābētiem kāpostiem sader patiesi lieliski!

4 personām
Gatavošanas laiks: 20 minūtes

 

Sastāvdaļas:

  • 500 g vārītu biešu
  • 500 g vārītu kartupeļu
  • 1 bunte sīpolloku
  • 500 g skābētu kāpostu “Dimdiņi”
  • Sāls pēc garšas
  • 200 g majonēzes vai skābā krējuma
  • 1 tējk. mārrutku

 

Reklāma
Reklāma

Gatavošana:

  1. Bietes un kartupeļus sagriež kubos. 
  2. Kāpostiem nolej sulu – to var izdzert uzreiz vai saglabāt vēlākai baudīšanai.
  3. Skābētos kāpostus sagriež mazākos gabalos, sagriež arī lociņus. 
  4. Salātus sajauc ar majonēzi vai krējumu. 
  5. Pievieno sāli un mārrutkus pēc garšas. 

 

Rakstu sēriju “Vasara uz šķīvja” atbalsta dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmums “Dimdiņi”

Saistītie raksti