Pildītie kruasāni. Ideāls cienasts, dodoties ciemos pie draugiem!

Pildīti kruasāni ir labs risinājums, ja dodies ciemos pie draugiem un vēlies aiznest cienastu. Tie ir ātri un viegli pagatavojami, un garšo gan pieaugušajiem, gan bērniem. No galda pazūd zibenīgi ātri!
Rukola “draudzējas” ar krēmsieru un atsvaidzina pildīto kruasānu izskatu.

FOTO: Eva Lanka

Rukola “draudzējas” ar krēmsieru un atsvaidzina pildīto kruasānu izskatu.

Nepieciešams:

  • mazie kruasāni bez pildījuma;
  • krēmsiers;
  • rukola;
  • siers šķēlēs;
  • kūpināta šķiņķa vai karbonādes šķēles.

 

Gatavošana

Reklāma
Reklāma
  1. Ja izmanto saldētus kruasānus, izcep tos saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma. 
  2. Pēc izcepšanas kruasānus atdzesē un ar asu nazi iegriež “kabatiņas”. Tas nozīmē – katram sānā veido iegriezumu, bet uzmanās, lai smalkmaizīti nepārgriež uz pusēm pavisam.
  3. “Kabatiņu” izziež ar krēmsieru un pilda ar sieru vai gaļas šķēli. 

 

Piezīme. Mazais kruasānu izmērs padara tos par ļoti piemērotu cienastu svētku galdam vai ērtu uzkodu piknikā.

Saistītie raksti