Garšu eksplozija jeb sāļā šampinjonu torte! Bez šīs nav iedomājami nevieni mūsu ģimenes svētki
Kad kūkas tradicionālajā izpausmē jau apnikušas, der eksperimentēt un pagatavot ko tādu, kas pārsteigumā un garšu eksplozijā uz pauzes atstās visus svētku viesus. Mums viena no šādām receptēm ir manas māsas iecienītā sāļā šampinjonu torte. Tā lieliski aizstās arī jau garlaicīgo rasolu.
Sastāvdaļas:
- 4 vārīti kartupeļi;
- 2 vārīti burkāni;
- 250gr. majonēzes;
- 25gr. dilles;
- 500gr. marinētu šampinjonu;
- 150gr. siera;
- 350gr. vārītas vistas gaļas vai vistas giross;
- 3 vārītas olas;
- sāls, pipari
Pagatavošana:
Visu liek kārtās:
- Šampinjoni;
- Majonēze, dilles;
- Vārīti kartupeļi, majonēze, sāls, pipari;
- Ola, majonēze;
- Vista, majonēze, sāls, pipari;
- Burkāni, majonēze;
- Kartupeļi, majonēze, sāls, pipari;
- Siers, majonēze
- Atstāj ledusskapī, lai 30 minūtes ievelkas, var gāzt trauku otrādi, un torte gatava.