Uz kārā zoba – pašu gatavoti turku zirņu kraukšķi

“Pēdējā laikā popularitāti guvuši turku zirņi – grauzdēti kopā ar dažādām garšvielām,” atklāj sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina piebilstot, ka uzkoda ir sātīga, bagāta ar olbaltumvielām un šķiedrvielām.
Garda un dikti veselīga uzkoda.

FOTO: Publicitātes foto

Garda un dikti veselīga uzkoda.

Sastāvdaļas:

  • 400 g turku zirņu 
  • 1–2 ēdamk. olīveļļas
  • Sāls, kūpināta paprika un malti pipari pēc garšas
     

Gatavošana

Novārītus turku zirņus nosusina, liek uz cepamā papīra, pievieno garšvielas, olīveļļu un cep cepeškrāsnī 180–200 grādos aptuveni 20–25 minūtes.

Reklāma
Reklāma

Saistītie raksti