Karstie vistas avokado salāti ar zemenēm
Vistas fileju sagriež 1,5 cm biezos stienīšos, sajauc ar kariju, sojas mērci un atstāj uz 5 minūtēm iemarinēties. Liek sakarsētos taukos un cep 6 minūtes. Maisa, kamēr gatavs. Uz karstas pannas apcep (1 minūti) avokado šķēlītes. Ķīnas kāpostu sagriež smalkās strēmelītēs un krauj kaudzītē uz šķīvja. Sakārto virsū vistas gabaliņus, avokado šķēles, uz pusēm pārgrieztas zemenes, pārlej ar mērci (kuļ jogurtu ar saldo krējumu, pievieno majonēzi, turpina kult 1 minūti, pakāpeniski pievienojot karija pulveri un citrona sulu).
Sastāvdaļas
- Citronu sula
- Ķīnas kāposts - 300.g
- Avokado - 2.gab
- Zemenes - 250.g
- Eļļa
- Sojas mērce
- Karijs
- Ogu jogurts - 100.g
- Salds krējums - 100.g
- Majonēze - 100.g
- Vistas fileja - 400.g