Salāti ar kūpinātu lasi

Viktorija Kuprijanova

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viktorija Kuprijanova

Bļodiņas vienā malā saliek 3-4 salātu lapas (citu virs citas). Mērcei nepieciešamos produktus (100 g eļļas, 30 g etiķa, I 5 g cukura, sāls un maltie melnie pipari) kārtīgi sajauc, lai veidojas viendabīga masa. Gurķi sagriež salmiņos (nemizotu). Ķīnas kāpostus un lasi sagriež salmiņos, tomātus - uz pusītēm. Atsevišķā traukā sajauc salātu sastāvdaļas ar mērci un liek bļodiņā, cenšoties lasi un tomātu pusītes likt virspusē. Pasniedz, pārkaisītus ar dillēm.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sāls, pipari
  • Gurķis ar mizu - 30.g
  • Ķīnas kāposts - 40.g
  • Kūpināts lasis - 30.g
  • Ķiršu tomātiņi - 20.g
  • Dilles
  • Eļļa
  • Etiķis
  • Cukurs
  • Salātu lapas - 6.gab