Siltie kartupeļu un zaķkāpostu salāti
Pavasara galdam piestāv bļoda, pilna pļavā un mežā lasītu gardumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c. Foto: Heather Barnes, Unsplash.com
Var izmantot sīkus kartupeļus. Tos novāra ar mizu, karstus notīra, pārlej ar uzsildītu krējumu, kam pievienoti zaļumi vai spinātu biezenis. Zaļumiem var izmantot dažādus savvaļas augus — skābenes, zaķkāpostus, gaiļpiešus u.c.
A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986
Sastāvdaļas
- Pētersīļi
- Spinātu biezeņa vai sakapātu diļļu - 1/2.glāze
- Kartupeļi - 5.gab
- Krejums - 1.glāze
- Sāls