Ceptas austeres ar Parmas sieru
Sakarsē cepeškrāsni. Cepešpannas dibenu noklāj ar oļiem vai akmenssāli. Austeres vienā kārtā izvieto uz oļiem, katrai uzber 1/2 tējkaroti rīvēta siera, nedaudz rīvmaizes, šķipsniņu piparu un uzliek piciņu sviesta. 5 minūtes karsē cepeškrāsnī. Pasniedz ļoti karstas.
Recepte no grāmatas: Marčella Hazana. Itāļu virtuve. Jumava, 1995.
Sastāvdaļas
- Sviests - 2 1/2.ēd.karotes
- Nomazgātas, izlobītas, uz čaumalu pusītēm uzliktas austeres - 36.gab
- Rīvmaize - 1.ēd. karote
- Akmenssāls vai tīri nomazgāti oļi
- Svaigi malti pipari.šķipsniņa katrai austerei