Ceptas austeres ar Parmas sieru

Ilustrācija: Jānis Beķeris

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrācija: Jānis Beķeris

Sakarsē cepeškrāsni. Cepešpannas dibenu noklāj ar oļiem vai akmenssāli. Austeres vienā kārtā izvieto uz oļiem, katrai uzber 1/2 tējkaroti rīvēta siera, nedaudz rīvmaizes, šķipsniņu piparu un uzliek piciņu sviesta. 5 minūtes karsē cepeškrāsnī. Pasniedz ļoti karstas.

 

Recepte no grāmatas: Marčella Hazana. Itāļu virtuve. Jumava, 1995.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sviests - 2 1/2.ēd.karotes
  • Nomazgātas, izlobītas, uz čaumalu pusītēm uzliktas austeres - 36.gab
  • Rīvmaize - 1.ēd. karote
  • Akmenssāls vai tīri nomazgāti oļi
  • Svaigi malti pipari.šķipsniņa katrai austerei