Tunča salāti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Tuncim nolej sulu un sasmalcina. Olas sasmalcina. Rīsus novāra,nolej, noskalo ar aukstu ūdeni un notecina. Gurķi sasmalcina. Visu saliek traukā, pievieno kaperus, samaisa. Visu parlej ar mērci. MĒRCE: visas sastāvdaļas (citrona sula, paprikas pulveris, olīveļļa) saliek traukā un kārtīgi sajauc.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Tuncis savā sulā - 1.bundžiņa
  • Vārītas olas - 4.gab.
  • Rīsi - 100.gr.
  • Neliels marinēts gurķis
  • Kaperi - 1.ēd.k.
  • Paprika - 1.gab.
  • Olīveļļa - 5.ēd.k.
  • Citrona sula - 3.ēd.k.
  • Paprikas pulveris.naža gals