Siltie kartupeļu un zivju salāti
Labu apetīti!
Zivju filejas vāra kopā ar sīpolu, notīrītiem sasmalcinātiem burkāniem, lauru lapām, dillēm, sāli. Izvārītās filejas uz sieta notecina. Ja tām tumša āda, to novelk. Zivis sadala gabaliņos. Kartupeļus sasmalcina, ābolus sarīvē skaidās, krējumā vai majonēzē iemaisa sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, atšķaida ar karsto zivju buljonu un silto mērci pārlej kartupeļu, zivju un ābolu maisījumam.
A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.
Sastāvdaļas
- Zivju fileja - 1/2.kg
- Vārīti kartupeļi - 3.gab
- Āboli - 2.gab
- Sasmalcināti pētersīļu zaļumu - 2.ēd. karotes
- Sīpols - 1.gab
- Burkāns - 1.gab
- Lauru lapas
- Dilles