Garneļu salāti

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

 

Nomizojam apelsīnu un izgriežam mīksto daļu, ko sagriežam nelielos gabaliņos. Gurķi sagriežam strēmelītēs. Saplucinam salātus, ko kārtojam salātu traukā ar garnelēm, apelsīnu gabaliņiem un gurķu sloksnītēm. Pārkaisam ar ciedru riekstiņiem. Gatavojam mērci - sajaucam apelsīnu sulu kopā ar eļļu un kariju (ja gribat - varat pievienot arī sāli). Pārlejam pāri salātiem. Lai labi garšo :)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Karijs - 1/2.tējk.
  • Lobītas garneles - 250.gr
  • Apelsīni - 2.gab
  • Svaigs gurkis - 1.gab
  • Lapu salāti
  • Ciedru rieksti - 50.gr
  • Apelsīnu sula - 1.ēd.kar.
  • Olīveļļa - 3.ēd.kar.