Jaukti salāti

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Aukstus vārītus kartupeļus nomizo un sagriež ripiņās. Tāpat ari tomātus un gurķus. Tad piejauc skābam krējumam smalki sakapātu sīpolu, mazliet diļļu, drusciņ piparu un sāli pēc vajadzības. To visu labi krietni samaisa ar jau sagrieztiem kartupeļiem, tomātiem un gurķiem un pasniedz galdā pie kotletēm vai šmorcepešiem.

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Pāris tomātu
  • Pāris svaigu gurķu
  • Novārīti kartupeļi - 3 - 4.gab
  • Skābs krējums - 1.glāze
  • Sīpols
  • Dilles
  • Pipari un sāls