Svaigas zivis marinādē

FOTO: Inese Stuģe

 

Svaigās reņģītes iztīra, nomazgā. Vienā traukā sasit olas, notīra sīpolus. Visu sagatavo pa rokai. Zivis apviļā miltos, tad olā, pēc tam liek uz pannas cepties. Kad zivtiņas ir izceptas, atsevišķā traukā liek vienu kārtu zivis, uzgriež virsū sīpolu, tad atkal liek zivis. Kad viss tā ir salikts, lej virsū ūdeni, sajauktu ar etiķi. Ļauj visam pastāvēt. Labu apetīti! Ļoti garšīgi iznāk, esmu daudzreiz taisījusi.

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • 4 cepamā eļļa
  • Sīpoli - 5 .gab
  • Olas - 10 .gab
  • Milti .nav noteikts
  • Svaigās reņģītes - 3.kg