Garneļu salāti greipfrūtu mērcē

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

 

Garneles grilē apmēram trīs minūtes no abām pusēm. Greipfrūtu sulu sajauc ar eļļu, sāli un pipariem. Sajauc dārzeņus, zaļumus, garneles un mērci. Garnē ar sagrieztiem tomātiem.

 

Recepte no žurnāla: Veselība. - Nr. 3 (2006, marts)

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Tomāti - 2.gab
  • Sarīvēti baltie redīsi - 1/2.krūzīte
  • Zirņi - 1.krūze
  • Olīveļļa - 5.ēd.k.
  • Svaigi spiesta greipfrūtu sula - 1/2.glāze
  • Izlobītas garneles - 12.gab
  • Citronu sula - 6.ēd.k.
  • Saišķis ūdenskrešu, salātlapu